szerda, december 17, 2008

Ja, és személyes sértésnek tekintem, hogy azok a hótalpak, amelyek garantálják az elsüllyedés-a-faszba-mentességet 300 font tömegig, 190-260 USD környékén mozognak. Ilyen például az Atlas 1235-ös, vagy a Crescent Moon 17 Gold(/Silver), amire már ránézésre csorog a nyálam. Elképzeltem, ahogy vidáman csörtetek valami téli erdőben, elindítva valami lokál ökológiai armageddont.(És azt már csak egy kanadai szakbarbár-lap írja le, hogy ezek az értékek jól összetömörödött hóra értendőek, friss porhóban kevesebbet tartanak meg.)

Namost, ha hozzáveszem, hogy egy télálló hacuka+cipő is kell mellé, plusz még a botok ugye, akkor már vígan közelítjük a 100.000 jó magyar rénes forintot, vagy el is hagyjuk akár, és ez rémít. Pedig jó kis testmozgás lenne.

De azért nagy pogó lenne, no.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Plusz még ugye a költségei a megfelelő tömörségű hó előállításának, vagy annak természetes élőhelyéhez való elutazásának. :)

Srakker írta...

Inkább az utóbbi. Az előbbi szép ötlet ugyan, de a szobám ehhez azért kicsi, ha meg összehavazom az utcát, elragad a lápi rém, ezt mindenki tudja.

tapsi írta...

én is épp azt akartam kérdezni, hogy na de hol szerzel havat? mert manapság azért errefelé nincs annyi, hogy akár cipőtalpig belesüppedjen az embe... bürokrata :D