szombat, január 26, 2008

Well now.

A szcientológia rémesen veszélyes, elkúrt mételye az emberiségnek, tagjainak nem hogy adókedvezményt, de még működési engedélyt sem szabadna adni - erőszakos, elszállt, önelégült, állandóan terjeszkedő szellemi daganat. 101-es szoba, gondolatrendőrség, beépített spionok, meg minden, amitől az übergyatra sci-fiket írogató L. Ron Hubbard - akinek a könyvét (a Háború a Földön címűt) betűéhes tizenhat éves koromban is kínlódva olvastam végig, és bár több kötetből állt, én az elsőnél föladtam - maga alá csurrantott.

Az összes szerencsétlennel a szcikhez való belépést megelőzően az állami erőszakszervezet igénybevételével elolvastatnám a Háború a Földönt. (Komolyan bazmeg, az a fos büntet. Olyat nagyon-nagyon ritkán látni egy könyvben, hogy a történet ennyi testnyílásán keresztül erőszakolja meg saját magát, ennyire kíméletlen brutalitással vágna új végbelet a logikának, és hogy ennyire rettenetesen lapos tudjon lenni - olyan lapos, hogy egy jól irányzott köpés New Yorkig pattogna rajta bazmeg -, szóval tényleg komoly egyéni teljesítmény ez.) Könyörtelenül. Durván. Kibúvó nélkül. A szci sales-esek nélkül, zárt, jól megvilágított, jól szellőztetett és légkondicionált szobában. Addig tenném ezt, amíg az alany végképp meg nem törik.

Mert én kegyetlen vagyok.

Garantált, hogy a tizedére csökkenne a létszámuk. És a maradékról tudni lehetne, hogy nem szabad szavazófülke vagy veszélyes üzem közelébe engedni.

Szóval éppen ezért. Anonymous, csak tessék, csak tessék - tudom, ez itt az öt perc gyűlölet, de ha egyszer annyira rászolgáltak a srácok-lányok...

4 megjegyzés:

Bejja írta...

Én a Xenu sztorit kedvelem,:
A szcientológusok 75 millió évvel ezelőttől számolják az emberiség történetét. Ekkor az történt, hogy a galaxist uraló földönkívüli lord, Xenu megelégelte a túlszaporodást, ezért alattvalói közül sokmilliót lefagyasztott, DC-8-as repülőgépeken (!) a Földre szállított, majd vulkánok köré pakolta és hidrogénbombák segítségével megsemmisítette őket. Ez az igazság a szcientológusok szerint, és nem más.

Elég körülményes csávó volt ez a Xenu, mivel a fenti népirtás után még összefogdosta a felfelé szálló lelkeket elektronikus masinákkal, bezárta őket egy 3D-moziba, és vallási témájú filmeket nézetett velük, olyasmiket, mint a Passió. Emiatt lettek a Földön időközben kifejlődő emberek vallásosak később, amikor ezek a kóborló lelkek rájuk csimpaszkodtak. Nem tudom, világos-e. Xenu nagyon ráért.

Ebben a gaztettben Xenut pszichológusok segítették, elvileg ezért utálja a szekta a pszichológiát, gyakorlatilag meg azért, mert konkurencia nekik a lelkibetegek piacán.(T.W.Á)

na az az őshülyeség, meg a csendben szzülést: ". A szcientológus praktika, a csendes szülés nem azonos az otthonszüléssel. A csendes szülés ugyanis azt jelenti, hogy nem szabad közben beszélni, mert a debil tanaik szerint az bevésődik a gyerekbe, és nehezebben lesz belőle Operatív Thetán." (T.W.Á)

Névtelen írta...

Mwuahh-hahh-hahh-haaaaaaaa!
Mittuttokti, hitvány földlakók! Leigázom nyomoronc kis világotok, mwuhháhháááá! Csak a hős szientik meg ne állítsanak, tőlük rettegek ám nagyon, pszihomókusok védenek től enagyon. De tik elbuktok parsztok!
Mwuahhahhhahhaaaaa!!!!!

Üdv:

Xenu

Névtelen írta...

Nekem tetszett a Háború a Földön. :pajzs:

gyerekember írta...

Van már folytatás is... http://www.youtube.com/watch?v=YrkchXCzY70