kedd, május 09, 2006

Vissza a rizsföldekre. A Roham2 tehát kijött, vele együtt a Bürokraták második része is. Nagy vizet nem zavart - így múlik el az irracionális remény.

Most olyan problémákkal küzdök, mint pl. hogy nem érek haza időben ahhoz, hogy vállaljon egy fodrász, és rohadt hosszú lett a hajam, meg egyéb világrengető, nagy kérdések. Mint a ruhatisztítási költségek, meg az, hogy át akarják rendezni az otthoni szobámat, amit zsigerből ellenzek, pedig csak kurvára önző vagyok. Majd leküzdöm.

Amúgy kábé ennyi. Most éppen a World of Warcrafttal ügyködöm, elég addiktív, pláne, hogy általam IRL kedvelt népekkel tudok együtt zúzni. Majd vigyázni kell. Nagyon hergeli a geekségért felelős agyterületeket. Játszottam már pár karakterrel, de ez a mostani mindent visz. Átkok, ilyen-olyan rontások, rosszarcú démonszolgák, hiába no, tud élni a fickó. (Szerintem eséllyel pályázhat egyébként a Mákos Mágnes becenévre. Egyrészt, mert a mázlija tegnap tényleg legendás volt, másrészt meg a pálya másik végéből gyűjtötte magáról azokat az izéket, amelyek karajra akarták bontani.)

Muhuhahaa.

5 megjegyzés:

gyerekember írta...

Én maradok a Guild Wars-nál. Az is addiktív, de legalább nincs havidíja. És grafikailag jobb. Meg -lévén kisebb a csapatlimit és kevesebb skillt használhatsz egyszerre-, inkább a csapat összehangoltságára épít, mint a "vagyunk nyóccázan oszt daraaa" stílusra.

Preferences....

Névtelen írta...

Preferences? Előfelvételin jutott be a szerzetesrendbe?

gyerekember írta...

Nem, ez a szerzetes-előképző.

Srakker írta...

Haljatok meg ti ketten. :teglaval:

Névtelen írta...

Ferikés.

(tudom, engem is téglával, pláne az egyezmény után)