hétfő, április 13, 2009

Bebizonyítandó, hogy lárvalétre vagyok predesztinálva, a hülyeségemnek köszönhetően defektet kapott a bringa első kereke, így csak ott árválkodik az előszobában, mint egy lesántult gépállat. Majd előemberként a vállamra kapom jól, és elviszem a Népfürdő utcába, hogy tegyék, amit tenniük kell és amennyiért tenniük kell. És közben senkinek nem fogok a szemébe nézni.

Ha így megy tovább, kettlebellen a fogaim közé ejtem a súlyt, a krav magán meg ihletett mozdulattal kitolom a saját szemem.

A jó hír az, hogy Jack bácsi ajánlásának köszönhetően ráleltem a Castle című sorozatra, melynek egyik főszereplője Nathan Fillion (akinek legemlékezetesebb szerepe Malcolm Reynolds a Firefly-ból), és mivel ez a szerep is igen hasonlít és természetesen játssza, és mivel a női főszereplő (Stana Katic) igen csinos és kellőképpen ott van a szeren egyéb tekintetben is, és mivel a sorozat eddig kitűnően van kivitelezve, én azt mondom, hogy szigorúan legálisan kurvagyorsan tessék rá szert tenni. Nem fogja megváltani a világot, viszont igen jó.

3 megjegyzés:

gyerekember írta...

Hábazmeg.

Legálisan megszereztem az első öt részt, mert többet még nem találtam. Gondoltam, még lefekvés előtt belenézek egy részbe, hogy milyen, aztán majd jó lesz vonaton nézni.

...hajnali 4 körül lett vége az ötödik résznek...

gyerekember írta...

Jut eszembe, ha első kerék, akkor elvileg baromi egyszerűen leszerelhető, és elég azt vinned, nem kell az egész hóbelevancot...

Ördögasszony írta...

És melkolm rejnoldszot ne felejtsük ama híres pornófilm-szerepében sem... :)))


(syman)