kedd, augusztus 01, 2006

"Hey you, hey you, this won't hurt a bit, this won't hurt a bit, this won't hurt, sez who, sez who, anesthetise this bitch, anesthetise this bitch, ANESTHETISE..." - Korn - Twisted transistor

Peter Chen basztardizált bevezetőjének margójára.

Az óvodai huszárhó'. Ja, igen, ki is mondom. Helló, Beau.

Ha olvasod, akkor jobb, ha tisztába jössz vele, hogy tudom, hogy nyilvános. Azért írom. Mert úgy gondolom, hogy a net tisztább hely lenne nélküled. Mert ha esetleg bejelentenék a netről való lerúgatásodat, rendelnék egy sört, hogy a napom tökéletes legyen, és kicsit elszomorodnék, ha kiderülne, hogy mégis visszajössz. Nem mintha komolyabban érdekelne a véleményed, vagy akár a léted, mert annyi gerinced van, akár egy görögdinnyének, és kibaszott ingerszegény lehet az életed, ha még mindig egy olyan kritikán vered a nyálad, ami lassan már a címlapról is lekerül. Ja, igen, a kritika. Nagyon személyeskedőnek érezhetted, ha egyszer egy szó nem esett benne arról, hogy mit tartok arról, aki írta...

Elvégezted a házi feladatodat, látom, nagyon ügyes netes kém vagy. Gratulálok. Szemedhez nőhetett a fröccsöntött szupertávcső, mire végeztél. Üdvözöllek itt, a rémes szóviccek, a ritkás frissítés és a vulgáris szavak menedékében. Mintha bármiféle titkolnivalóm lenne azután, hogy felraktam a netre, de még így sikerült mellélőnöd, te szellemi salak. Talán azért lehet, mert amiről nem akarom, hogy tudj, azt nem mondom el. Te humanoid tévedése a természetnek. A rinya persze megy, vonyít az érintett, mint akit érzéstelenítés nélkül seggbelöknek egy vampirizált tűzcsappal, hogy a magánblog közröhej tárgyává tétele így, a más fórumon írtak meg úgy. De azért személyeskedésre fel lehet használni. A másét. Neked igen. Mert te több vagy. Neked szabad. Egyenlő mérce, mi, te selejt? Jólneveltség a zárójelben, mi? Muhaha.

Még csak vicces sem vagy, ellentétben Peter Chen eredetijével. Ha a célhoz igazítottad volna az eredetit, azt mondanám, oké. Persze, rendben. De egy senki csak senkihez méltó megoldásokkal operál, és amikor tigriscsíkosat szarik a mászóka mellé, akkor meglepődik, hogy miért kap vehemens válaszokat.

Mint azt a mellékelt ábra mutatja, a nevezett mű az írók legalább egyike lelkivilágának hű tükre, és eképp kezelendő.

Ja, az az innovative meg inspiring, de hát használni kéne a szótárakat esetleg. Mer' én ilyen kibaszottul konstruktív vagyok, kérem. Amúgy a psziché és a belőlük levezetett szavak - lásd még pszichopata, psziché, pszichológus - azok ch-val írandók, te túlművelt. A nagy értékmentés közben néha hasznos a magyar nyelv ismerete, de ha nem, nem.

Na, sztéj túnd.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ÓÓÓJEEEE!!!! :HC: :D

Névtelen írta...

Asszem ezek után én már le is teszem a nehézgéppuskát, Akta úr. ön ismét igazán alapos volt. :rotfl:

Bodza írta...

:leborul: naigen...