csütörtök, március 06, 2008

Na,a mikrobiológiai blitzkrieg végigvonult rajtam is. Kábé úgy voltam, mint egy mágnes két pólusa, hogy egy különösen visszataszító képpel éljek, szerencsére - hihetetlen tudati kontrollomnak hála - a két pólus nem működött egyszerre sosem.

Ezúton szeretnék gratulálni a T-Online munkatársainak, amiért

1.) Az online fizetési felületük nem működik.
1.a) Az online fizetési felületük még annyira sem működik Firefox alatt, ha ilyesmiről egyáltalán beszélni lehet.
2.) Ebből következően be kell mennem fertőzni a legközelebbi T-Pontba (erre kéne valami Btk.-módosítás, mittomén, öngyilkos biológiai merénylet kísérlete címszóval, amikor is valaki azt kockáztatja, hogy nyilvános helyen fosvulkánná / takonypöfeteggé / vérpermetfelhővé alakul, és átadja a gyilkos vagy kínzó kórt embertársainak), holott a józan eszem figyelmeztetett, hogy nem lesz az jó, ha a retyótól tíz méternél messzebbre eltávolodom én.

Itt jegyezném meg, hogy a józan eszem most túlparázta a dolgokat, bár matyóhímzés azért nem voltam a lehúzás idején.

Persze, ezt a napot kellett választaniuk a Hivatalban arra, hogy bejelentés nélkül megpróbáljanak átköltöztetni a remélhetőleg végleges helyemre. Mivel a „tiszta asztal” politika sosem hatott meg, ez azzal járt, hogy az összes aktuális iratom ott hentergett az asztalon. (Nyugi. Egy sem volt minősítve.) Viszont az, aki a helyemre jött volna, behisztizett. Csak a másfél tonnányi papír miatt. Botrány. Ha tudná, mi lett volna az alternatíva, hálás lenne, nem dühös. Majd mosolyogva felvilágosítom.

Nincsenek megjegyzések: