péntek, április 14, 2006

Agresszív kismalac

Apátok kasza rovatunk:

"megalkuvás nélküli sushi harmónia" - hirdetés a Netpincéren

- Anyád. Az csak egy dolog, hogy a füstölt csülök közelebb áll a kezdődőfélben lévő szív- és érrendszeri megbetegedéseim felvonulási területéhez, de ahhoz, hogy Japánt úgy fogjuk fel, mint valami misztikus harmónia egyik fő exportőrét, alaposan figyelmen kívül kell hagyni például az öngyilkossági statisztikákat. De ezt is hanyagolva, pofábamászósan hirdetni a profitorientált igét, hát agyammal dobom be a kirakatot. Egy istenverte házhozszállító cég vagy, bazmeg, nem a valami vidéki szentély papja! Ki-ki abban találja meg a harmóniát, amiben akarja, feltéve, hogy másnak ezzel nem árt vele. Én ma a F.E.A.R. újrajátszásában találtam meg. Kigyorsít, kiugrik, megfejez, aknát dob, vissza. Aztán megint. Be-, meg-, ki- és lefejezés.

"A női megérzést csupán azért nem irigylik a férfiak, mert el sem tudják képzelni milyen nagy kincs." - valami blog, a Hülyeség Három Foka jegyében.

-Engem egy hasonlóképp degradáló kifejezésért már dildóhoz kötve égetnek el. Egyenlőség. Nem fáradok azzal, hogy a mondatból szivárgó faszságot ízekre szedjem.

"...hihetjük azt is, hogy itthon csak úgy tombol a képregényláz, profibbnál profibb magyar albumok piacán járunk, így joggal hördülhetünk föl, mint becsapott olvasók, hogy egy grafikusokból álló dilettáns banda, meglovagolva a könnyebb utat (ezen külön remekül szórakoztam) mindenféle „ártisztikus" szemetet próbál meg ránk sózni!" - védekezés a képregény.neten.

-Kialakult egy olyan réteg a hazai képregény-életben, amelynek tagjai úgy gondolják, hogy azért, mert most kezdenek, megengedhetik maguknak, hogy a képregényekből csak a legnyilvánvalóbb oldalt, nevezetesen a grafikai megvalósítást erőltessék, atrófiás, gyakorlatilag nemlétező sztorival, gyenge párbeszédekkel vegyesen. Innentől persze lehet sokfelé csavargatni a dolgot, a lényeg ettől függetlenül ugyanaz - olyasmi jött ki, ami nem tetszik az olvasók nagyon nagy részének, ezen pedig bárkinek megsértődni az arrogancia jele, még akkor is, ha savasvödörrel adják jelét nemtetszésüknek. Szerencsére bizonyos emberekben nem kellett csalódnom, mert ők értelmes ember módjára reagáltak. Más embereket meg úgy ismerhettem meg, mint értelmeseket.

"Tudja-e az olvasó, hogy Jeruzsálem neve is magyar, nem rég még így is írták: Hierosólyom." - belterj.hu fórum

-No comment. (Hyerosolima, muhaha.)

"Suicide bombing would be a high calling?" prosecutor Robert Spencer asked him. "You would do it again tomorrow?"
"Today" Moussaoui responded unhesitatingly.
" - BBC hírek

-Ja, persze, könnyen ígérsz, mert erre alsó hangon húsz évig semmi esélyed, te pöcs.
Még gondolkodom, mi lenne a legmegfelelőbb ennek a mocskos kis provokátornak. Szerintem, ha egy lúdtalpas néger rendőr izomból lenyomna neki egy tarkótaslit, hogy kintig csattanjon a hangja, aztán a kamerák előtt a nyakánál fogva ledobná a bíróság lépcsőjéről, azt élvezném. Aztán dúlva-fúlva visszamenne a fánkjához, és közölné, hogy fontosabb dolga is van. (Utána kaphat a fickó egy fejlövést egy távcsövesből, de ehhez nem feltétlenül ragaszkodom ám. Még megpróbálnának a megalázó maflás után is mártírt faragni belőle, és sérvet kapnának a népek.)

Asszem, ennyi.

Update: hubazmeg, új versenyző!

"A borfogyasztók általában a műveltebb, magasabb jövedelműek köréből verbuválódnak, akiknek egészen más az életmódja, mások az étkezési szokásaik." - Index.hu báltudomány rovat

-Elnyomók. Diszkriminatívok. Pofán is nyomlak titeket korsóval. A borospohár erre úgyis alkalmatlan. Gyökér banda. (anonim sörfogyasztó)

Nincsenek megjegyzések: