szombat, március 17, 2007

Kevesebb anyázással, lágyan, jövőbenézően.

"So we have to make sure we build security in this. If you are wearing smart make-up, where electronics are controlling the appearance, you don't want people hacking in and writing messages on your forehead."

Forrás: BBC.

Esetleges angolul nem olvasóim kedvéért (bár ma már divat feltételezni, hogy mindenki elpötyög angolul, de azért ez így még közel sem igaz):

"Biztosítanunk kell, hogy kellő biztonsági intézkedésekkel látjuk el [a személyi elektronikát]. Ha programozható sminket viselsz, amelynek kinézetét elektronika segítségével szabályozhatod, nem nagyon örülnél, ha valaki feltörné, és üzeneteket hagyna a homlokodon."

Bár az ember azt hinné, hogy ezzel vége a nyolcszáz körömlakk, a szempillaspirálok meg egyéb specialista eszközök korának, a helyzet csak ránézésre fog változni. Majd jönnek az SMS-ben vagy előfizetéssel letölthető, előregyártott konfigurációk az autosminkekhez, nem beszélve a gyári alkalmazásnál sokkal fejlettebb, jobban testreszabható (muhaha) alkalmazásokról, amelyeket 30-50-400 dollárért lehet majd beszerezni, és a kellőképpen technológia-orientált környékeken újrafeltalálhatja magát az egyszeri stylist, és majd ő beállítja a színeket a kedves páciens arcán... "Az én sminktáskám elfér egy HD-DVD-n, most nem értem, Dezső, mit izélsz..."

Most pedig eszem valamit.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igazából van ien smink...? :aboci: :tologattya a kilencvenkilenc körömlakkját: :D :)

Bodza írta...

Csak fél óra és felkonfigurálom a sminkemet... :rotfl:

gyerekember írta...

Elképzelem, ha a microsoft csinálja az oprendszert rá...
"A legújabb patch kijavítja a rúzs sebezhetőségét a ZöldAjak vírus ellen..."
"Általános festék hiba."
"A szemöldök szabálytalan műveletet hajtott végre és kilépett a rendszerből."

...no és a reboot képernyő az arcokon...