vasárnap, február 05, 2006

Anyátok csipája

Na, és itt kellett volna először könnygázt bevetni, utána vízágyúkkal felszeldelni a tömeget, majd pedig rohamrendőrségi előrenyomulással az elszigetelt sejteket felszámolni, és valamennyi hangadót előzetes letartóztatásba helyezni, eközben indokolatlan rendőri brutalitással átrendezni az arckifejezésüket.

A csőcseléknek nem kell konyítania a nemzetközi joghoz, de a rendőri vezetésnek és a belügyi irányítóknak igen, legalább annyira, hogy felfogják: idegen ország területén végeztek pusztítást.

A francia követségnél, tetszik látni, a dolog működött.

Helyzet a következő. A karikatúrák rosszak, és sértők. (Tényleg azok.) Felesleges volt őket leközölni. Elmulasztotta bemutatni, hogy valójában az iszlám az egyik legnyugisabb vallás a világon, csak az azt félreértelmező vallási vezetők miatt vált a nemzetközi terrorizmus egyik fő kísérőszavává. De. Anno emberek haltak meg, hogy elmondhassák a saját igazságukat Európában, és egyetlen gyökér, szopós fanatikus sem teheti meg, hogy erőszakkal próbálja meg kikényszeríteni a saját elveit. Egyebek közt a magyar Alkotmánnyal szemben sem, amely kimondja, hogy a Magyar Köztársaság elismeri és védi a sajtó szabadságát.
Tüntetni? Az oké.
Jelszavakat skandálni? Oké.
Bojkott? Viccnek tán egy kissé durva, de jogukban áll.
Gyújtogatni, semleges ország zászlóját letépni, és azt mással helyettesíteni? Büdös lófaszt, takarodjatok anyátokba, kretének.
A csőcselék meg vihog, hogy csőcseleghet, és meg sem nézi, hogy min veri a gennyhabos nyálát, mert az már önmagában bűn lenne. Úgy kell velük elbánni, mint a csőcselékkel. De hát a helyi kormányzatok, úgy tűnik, annyira ellenállóak velük szemben, mint fing a ventillátorral szemben, akár véletlenül, akár szándékosan. Azokat meg, akik türelemre intenek, ignorálják, akik be akarják mutatni az igazságot, börtönbe vetik.

Szánalmas.

The truth, no matter what.

Nincsenek megjegyzések: