hétfő, augusztus 08, 2005


Következtetések, amelyek nem juthattak volna a tudomásomra, ha nincs ez a hétvége.

- Az üzemidőm maximum 24 óra, utána mindenképpen töltőre rakom magam, ha tetszik ez a valóságnak, ha nem.
- A kecskeméti repülőtéren bődületesen rohadt sok ember elfér, mégis, szerencsére csak töredéküknek van annyi esze, hogy a főhadiszállásukat a radarállomás dombján helyezzék el.
- A kecskeméti szervezők minden dicséretet megérdemelnek: ezt a belvárosnyi szellemi félhullát gyakorlatilag zökkenőmentesen a helyére vezényelni, majd vissza, ez egy logisztikus csatakos rémálma lehet.
- A Gripen valami döbbenetesen kurva jól repül, olyan szűk fordulót csinált vele az éppen soros pilóta, hogy az már-már egy Smartnak is a becsületére válna.
- A MiG-29 úgy repül, mint amit elvárhatunk a posztszovjet erőgépektől. Nagyon izomból, nagyon szépen. És valami rohadt hangos.
- A Mi-24-es helikopterek kicsit komikus külsejük ellenére nagyon látványos kunsztokra képesek, nem beszélve arról, hogy mekkora talajkövető mélysunnyogásokat lehet velük csapatni.
- A csoportos műrepülő pilóták állatok. Ha valamelyik egyet tüsszent, mind leesnek, olyan közel voltak egymáshoz. Ez a törökökre és az olaszokra is igaz.
- Egyáltalán nem mindegy, hogy a föld-levegő rakétaindítót melyik oldalával lefelé teszed le az asztalra. Az egyiken ott van az irányzék, ugye.
- Ha pólóban alszol a tűző napon, másnap nagyon érdekes minták lesznek rajtad. Én konkrétan úgy nézek ki, mint aki a forró bográcsgulyásba ejtette a kulcsait, és megpróbálta még azon melegében kihalászni.
- Állva el lehet aludni. Két tized másodpercre, maximum, utána az összecsukó lábak jelzést továbbítanak az agynak, hogy "meglepetés!", erre vagy harminc másodpercig áll a bál és a rémült homloklebeny keresi a felelőst.
- A rekvirált baseball-sapka állítólag jól áll. A fene tudja.
- A legvehemensebb női diszkótestőröknek rossz az IFF-e, és még a védett alany közeli ismerőseit is leöntik pezsgővel.
- Nagy lesz a sikered, ha látványosan szarsz az egészre. Az ultimatív megoldás persze az, ha csak úgy teszel, mintha.
- Kis szerencsével még a két percig nagy lángon sütött grillhús is finomra sikerül - ehhez csak az kell, hogy az ember kifejlesszen némi faszén-toleranciát. Ugyanez a kolbászra nem igaz.
- Hazaúton nagyon tud hiányozni egy zuhany, ha a reggeli tisztálkodás holmi későnkelések miatt elmarad.

Na, ennyit erről.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért... Na nem is mondom tovább. :(

Srakker írta...

Majd élőben megnevelhetsz. :D

Srakker írta...

Amúgy kösz a jegyet, a vártnál többet nyertem az üzleten. :)

gyerekember írta...

Az állvaelalvás igaz, volt szerencsém apaztalni... átbulizott éjszaka után az első buszokra várva kifejezetten üdítőleg hat...