hétfő, január 30, 2006

Egymondatos

A F.E.A.R. című játékot, amely belsőnézeti, lövöldözős, akció, horror, gyönyörű, erőforrás-igényes, valamint pörgős, helyenként viszont monoton, elsősorban azért szeretem, mert van benne igazi kisvonat-vető.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello Srakker Ügynök!
Nos, álomigazgatásban tengetett és unalom folytán utolsó erőtartalékaimmal is az asztalba kapaszkodó hivatalnoki napjaimat megédesíték szavaid, olyatán formában, hogy hangosan felröhögtem, ami nálunk nem annyira jellemző, és nem kultivált... Kíváncsian kérdem, honnan ez az óriási szókincs és fogalmazáskultúra? Detélleg, óriási szöveged van.:) Majd még benézek a blogodba,hajrá bürokrácia! Nekem is van egy jó idézetem, remélem még nem hallottad: "Impossible is just a big word thrown around by small men, who find it easier to live in a world they have been given than to explore the power they have to change it." Bye!

Névtelen írta...

commentálta már vajon a gép?

Srakker írta...

Ideért. Egy valódi álomigazgatási sorstárs!

Köszi a dicsérő szavakat. Az idézetet még nem hallottam ezelőtt. Ami a fogalmazáskultúrámat illeti: gyakorlás és kísérletezgetés eredménye. A kevésbé sikerültekkel a környezetemben szoktam pusztítást végezni. Ez fáj nekik. Néha rajtam végeznek pusztítást hasonlókkal. Ez fáj nekem.