kedd, március 29, 2005

Általában, ismétlem, általában, nem szoktam más blogjára reflektálni, különösen akkor nem, ha valami olyasmire találok bukkanni, amit a valamilyen szempontból sértőnek, helytelennek találok, elvégre ha már ingyen kukkolok, ne szóljak bele, miként ráng a művész/művésznő.

Általában meglehetős türelemmel viselem az emberi hülyeség megnyilvánulásait - természetesen kialvatlanul, nikotinhiányosan, valamiféle kórsággal küszködve ez változhat, és változik is.

Szóval negédes leszek, mint egy utolsó felszólítás.

"És ilyenkor, amikor ezeknek az embertípusoknak a különféle sorjázását látom egy templomi gyülekezetben, olyan emberekét, akik SOHA NEM FOGNAK MEGVÁLTOZNI, mert nem is tudják, micsoda féreg egy alakok, szóval ilyenkor úgy érzem, én vagyok Isten Keze, aki megváltást hozhat ezeknek a kérészeknek. Kegyes lennék, és nem okoznék szükségtelen fájdalmat - nem úgy, mint a Frailty-ben (Törékenység), ahol puka egy laza kis baltával intézte el a sátán által megszállt embereket."

Hát, hogy te is tévedésből tántoroghattál be abba a jobb sorsra érdemes templomba, babám, az hótziher. Szerintem küldd el a címét az illetékes hitéleti döntéshozó egységnek, csak a gyors és feltűnésmentes újraszentelés érdekében. (Ki kényszerít, hogy odamenj, BTW?) Mentél volna inkább lágerőrnek, akkor legalább kellő indok lenne, hogy falhoz állítson a dicsőséges forradalom, miután mégsem sikerül a Nagy Áttörés. Nem kéne akkora lendülettel ácsolni azt a piedesztált, mert így is szellemi törpe leszel - a felvilágosultság, amiről beszélsz, amilyennek magadat pozicionálni próbálod, messze van tőled, mint máglyától a megbocsátás.

"Nekem nem a sátáni megszállással van a bajom. Az idősek esetében a puszta oxigénfogyasztással, a fiatalabbak esetében meg azzal, hogy bennük van a génjeik potenciális továbbadási lehetősége utódok formájában. Egy sima piztollyal golyót röpítenék mindegyik fejébe, mert úgy érzem, hogy NEM LENNÉNEK ILYENEK, HA A VILÁGNAK SZÜKSÉGE LENNE RÁJUK."

Hogy nézzen veled szembe egy száguldó NOHAB. Szinte bizonyos vagyok benne, hogy az internet használatához bevezetendő bármilyen intelligencia-alapú cenzuson úgy elbuknál, mint Kovács néni a jediképzőben. Oszt' meg még mondják, hogy az amerikaiak hülyék. Nem ártana körülnézni olykor, milyen ordas sötétség tud burjánzani idehaza.

Nembazmeg. Nem írok linket. Még az hiányzik, hogy látogatottságot növeljek egy olyan szellemi fekélyen, amit kizárólag a történelemkönyvekben látnék viszont szívem szerint, és még ott is csak a "szégyellnivaló és gyászkeretes" fejezetben.

És most mentem bagózni.

Nincsenek megjegyzések: