hétfő, április 11, 2005

"I can shake now and I can show
I can go where no one else goes
Check your head now and hold on tight
It's surfin' time with the master of light"


Monster Magnet - Master of Light


Hmmm, ez egy jó kis dal egy hideg és esős naphoz, amikor a belső feszültség végre magába roskad és nyomást ad a hajtókaroknak. Van még három napom a szakvizsga fennmaradó 25%-ának teljesítéséig. Szénné fogom magam puskázni, ez azért várható. (Az egyetlen dolog, amitől tartok, az az, hogy most rárepülnek egy frissen kiadott törvény tartalmának visszaböfögtetésére, mert az nem szerepel sem a tananyagban, sem a meg nem engedett segédeszközömben. Na jó, van másik is: hogy valami szubhumán bizottságot kapok, amely nem enged puskázni, mely esetben rémesen megszopom.)

Na, most adtam a gyomorfekélyemnek még egy esélyt, hogy megszülessen. (Fekély e kéj.)

Mai eredményem, hogy - némi kollegiális segítséggel - végül két vállra fektettem a Halhatatlan Szakasztörést. A Halhatatlan É Betűvel már korábban végeztem. ("XP csörög, haló hörög...") Valamint roppant hülye voltam, de ebben nincs semmi, de semmi újdonság.

Az ilyesminek mindig az a vége, hogy borzasztóan megfájdul a fejem. Már készül a kis szemétbánya az akcióra, érzem motozni a szennyes testét a halántékaim között, és hallom a kis fúrók és kalapácsok csörrenését a szerszámos hámján. Egy nap belépek a fejembe, megkeresem a némileg egyszerűsített tekervények között, sarokba szorítom valahol a homloklebeny környékén, és felsütöm az árnyékát a falra, vele együtt. Ó, igen.

Ja, és egy goody egy korábbi Orient Express-alkalomról: "A temetetlen holtak támadása nem biztosítási esemény." Ezt mindenki jól vésse az eszébe, nehogy aztán meglepődjön a kárigény benyújtásakor.

Nincsenek megjegyzések: