péntek, szeptember 12, 2003

Áh, legyenek részletek most.

Munkafront: nem plántáltam baltát a korábbi rinyában emlegetett kollegina szürkeállományába, és az ügyes önszuggesztió segítségével már arról is leneveltem magam, hogy ezt a vágyat ismételgessem, mint egy mantrát. Semmivel sem lett kevésbé irritáló az illető, de már nem érzek akkora késztetést, rángó ujjakkal vicsorogjak, *eeerrrngnyyyroar* hangokat hallatva, mint korábban.
Viszont már most látszik, mennyi kurvára kevés idő lesz erre a projektre. Véres vizelet, project codename: UltimateSucker (TM).

Nézzük másodszorra ezt a vicces kis nőfrontot. Van egy csetes ismerősöm, Bright koma nyomán nevezzük Szikritnek. Ugyanarról a Szikritről beszélünk, jah.
Kábé hat évvel idősebb nálam, ez nem baj - jól néz ki, ápolt, csinos, van egy kis súlyfelesleg rajta, de még ez is jól áll neki. Jó hír: a verbális és nonverbális jelek alapján rám van állva. Rossz hír: teljesen bolond, és olyan szinten hangulatember, hogy egy mániás depressziós (klinikai eset) hozzá képest egy sápadt Buddha, amint joysticknak nézi a saját köldökét.

Most az az óriás dilemma forog itten fenn, amikor nem vagyok elég gyors, hogy feljegyzésbe fojtsam a gondolatot, kedves feleym, hogy vajon vegyek-e a nyakamba egy kapcsolatot, ami jó eséllyel nem más, mint egy problémákkal teli zsák, mindezt azért, hogy csökkentsem a mintegy mellékesen kínzó nőhiányomat, vagy hagyjam az egészet a bélbe?

A homloklebenyem azt mondja, hogy az utóbbi. A barlangostestem ezt másként gondolja. Dúl a vita, én meg lassan már ráállok a szegény ember döntéselőkészítő stábjára, nevezetesen az alkoholra, mint levéltetű a fehér heroinra.

Eddig még abszolúte nem köteleztem el magam egyik irány mellett sem, volt egy elsőrandevú-hangulatú vacsora (bélszínérmék zöldborsmártással, steak-burgonyával mindkettőnknek, a jegyzőkönyv kedvéért, tízes skálán tízest kapott mindkettőnktől), választási ígéretek a későbbi kapcsolatfelvételről, azt' a többi néma csend.

Életem cseppet sem egyedi részleteiről továbbiakat tehát hétfőn, sztéjtúnd. Egy istenverte ifjúsági sorozatban élek. Talán a Dawson's Creek? És akárhogy kapcsolgatok, csak baszik bejönni a pornóadó. Szörnyű. :D

Nincsenek megjegyzések: