kedd, január 20, 2004

Nah. Nap vége, kifogyott az adminisztrálható foshalom, de holnapra lesz belőle megint, jihá.

Tegnap találkoztunk Xenával, kommunikáltunk mindenféle témákról. Például, hogy mire gondol a női fő/mellékszereplő, amikor Dicsőségesen Gusztustalan Főhősöm díszvendégként beüget a bulijára. Hogy mit mond akkor, amikor hősiesen szét is csapatja a főattrakciót, és ezzel még közönségsikert is arat. És egyáltalán, mi az az érzelmi alapállapot, amire tőle számítani lehet. És megbeszéltük, hogy ha elbizonytalanodom a folytatást illetően, átnézi és segít. De kábé ennyi is volt a szakmai téma. Megbeszéltünk egy sereg egyebet is, élt a hírhedett Srakker-féle problémamegoldási alapmodul ("Egyszerűsítsd addig, amíg megérted, azt' menjé' rája!") eközben ő adott a diétájának bőszen, csúszott az Oktoberfestbier meg a Paulaner Roggen Bier rendesen.

Letisztáztunk néhány dolgot, amelyek jó, hogy a helyükre kerültek. És kiderült pár olyan dolog is, ami meglepett. Szóval kellemes attrakció volt ez a tegnap este, és merem remélni, hogy Xena számára is hasznos.

***

És a mai nap, a munkanapok gyöngye is csak 14:00-kor ment végleg az idegeimre. Immunizálódom. Egyszer végig fogom bírni.

Nincsenek megjegyzések: