péntek, szeptember 03, 2004

Na, komolyan mondom, ez most elég volt egy időre. A Hivatal országjáró kommandójának tagjaként játszottam öltönyös freaket tegnap. Bleh. Kezdődött ugye azzal, hogy Rejtő-hős anyagi gyorskölcsönének köszönhetően a szerda este kicsit görbetegen zárult, és kábé öt órányi alvás után már ismét akcióba kellett volna lendülnöm. (Ja, amúgy meg mindenkit imádok, de ezt ne terjesszük, mert oda lesz a macsó imidzsem, höhöhö.)

Felkeltem, és vessző, futás.

Felkel, lezuhanyzik, megborotválkozik, felveszi a fekete öltönyét, kiganézza az aktatáskáját, összepakol, megy. Hibás elemek: elfelejti feltölteni a mobiltelefonját, otthon hagyja az ebédjegyét.

Utazik. Hibás elemek: késik az első találkozási pontról; azt mondja, hogy a második találkozási ponthoz megy. A telefonja lemerül. Húsz percet késik, hét ember nagy örömére. A pánikhatár közelében megtalálja a találkozási pontot.

Utazik tovább. Hibás elemek: a transzporterben alukálva az ügynök ínyére erőszakolt rágó elszabadul, ezért úgy ébred, mintha belerepült volna egy cserebogár a szájába.

Freaket játszik. Hibás elemek: nincs, ez egy szerepálom, ezt nem lehet elbaszni.

Utazik, közben, amikor lehet, alszik. Hibás elemek: nem horkol.

Hazaér, anime-ot néz, punnyad, Zerglinggel dumál, lefekszik, alszik. Hibás elemek: már megint éjfél után fekszik le, ezért annyi életvidámság van benne reggel, mint egy horda übergót zombiban, vagy egy összefoglaló jelentésben.

* * *

És zárásként Sáska jóvoltából egy szóvicc:

- A villamosmérnökök nehézfegyvere az ohming missile.

Nincsenek megjegyzések: