szerda, március 10, 2004

A gördülő tervezés egyik jelentős hátulütője, amire a tervezés előkészítési szakaszában nem fordítottam kellő figyelmet, az, hogy a vedelések után aludni is kell, vagy legalábbis nem árt. Most zombulok, és várom, hogy beüssön végre a Red Bull, de ez is olyan, mint Godot, most már hiába is jönne, tennék rája. Szerencsére nem nagyon birizgálnak melóval, a főnökség egy része szabadságon, de azért gyanakodva pislogok kifelé az álcahálóm alól. Meg ne találjanak már valamivel, jelenleg a nevemre is csak segítséggel tudok visszaemlékezni.
Viszont próbálom magamat helyrerántani.
A terv forog, az alkotó meg csak pihenne, ehelyett néha csendben megátkozza magát, és "Alvás! Alvás, te baromállatkretén! Azt tervezzed be!" mormogásokkal dobja fel az irodai csendéletet. Sebaj, a harmadik sör környékén mindig rájövök, hogy a fáradtság szubjektív jelenség, eltüntetésével érdemes kísérletezni, mert az eredmények meghálálják a fáradozást.

Például itt vannak a látens politikus-gének (LPG). Szörnyű kimondani, de úgy látszik, hasznomra voltak szombat este. Mint az a későbbi felmérésből kiderült. Nem nagyon, csak annyira, amennyire ostoba génektől elvárhatná az ember. Semmi jelentős, de a kommunikációs extrémsport, amit akkor lefolytattam, nem égetett be (sőt), és ennek is tudtam örülni. Note to self: a LPG-ket vitában tilos felébreszteni, mert öt perc múlva ellentmondunk magunknak. Csak monológokra alkalmasak.

Csak aztán pénteken nehogy az agresszióterápiához találjon folyamodni kínjában a pszichológus néni, mert akkor a falon alszom el. Olvassatok Parking Lot is Fullt, ha bírjátok gyomorral. Kár, hogy vége. Fáradt reggelekre kevés whiskyvel ajánljuk.

Nincsenek megjegyzések: