csütörtök, március 25, 2004

Rohangászik egy klip a fejemben, tudtommal még sehol nem adták le, tudtommal még sehol nem játszották, tudtommal még senki nem vette a fáradságot, hogy zenét írjon hozzá, vagy hogy felvegye egyáltalán, ezért most engem gyötör. Békén lehetne már hagyni, babám, úgyse felejtelek el, de várjá má addig, amíg nem kerül tudatos erőfeszítésbe, hogy egyenesen tartsam a fejemet. Nyugika, holnap legalább annyira fogom utálni azokat, akik inspiráltak, mint ma. Mint tegnap.

Mai irodalmi jellegű termés a csetről... igen, végül is, ezt csinálhatnám sok pénzért. Ezek a zugírók állítólag nagyon, nagyon jól meg vannak fizetve. (*Joins the dark-romantic side of the Force and commits suicide at the age of 35*)

- (Gonosz Iker): Ne akard tudni ezek érzelmes dolgok rózsaszin, nyál, csöpög, lavór

- (Srakker) Whüejj. "És akkor a férfi boltozatos mellkasára hajtotta a fejét, és hallgatta az óriási szív ütemes dübbenéseit, miközben nézte, ahogy a tenerifei nap véresre festve az alkonyt elmerül a hullámok között", meg ilyenek?

- (Gótügynök) Még sok ilyen, és megvan a biztos megélhetésed.

- (Gonosz Iker) Aszt jól meghágja a lenyugvó nap sugarai által bearanyozva

- (Srakker) Meghágja? Meghágjaaa? "Gyengéden magáévá teszi"

- (Dézsa) Dalma érezte, ahogy Brad férfias izmai duzzadnak az erõtõl... és egyre türelmetlenebbül várta, hogy a férfi ujjai végre lesimogassák róla hûvös selyemköntösét. Közben a tenerifei naplemente folyamatosan narancslott a tengerpart felett

- (Srakker) Segítség, az írói vénám meg akar fojtani!

- (Srakker Dézsának) -folyamatosan +állhatatosan
- (Srakker) "A férfi hûvös ajkai Michelle nyakát érintették, és a nõ minden egyes idegszála beleborzongott a túlfûtött érintés nyomán támadó vágyba." Nesztek, irodalom

- (Dézsa Srakkernek) ehh...Brad az állhatatos szereplõnk, nem a naplemente, te!

- (Zergling) még egy ilyen sor, és megkérem Parandroidot, mesélje el nagy szerelmi történetét......

- (Dézsa Srakkernek) hûvös??? Forró, te érzéketlen!

- (Srakker) bocsika...

- (Srakker) Francokat, nézd meg, ide A3-at kell illeszteni, itt a táblázat, te mûvész-wannabe.

- (Dézsa) ...nem egy pezsgõsvödörrel akar az a szerencsétlen luvnya kefélni, nah! :bahh:

- (Dézsa) a Romana-szereplõk általában a forró, izmos és kicsit erõszakosan gyengéd pasikat szeretik, de dulván (Srakkernek) milyen a3?

- (Srakker Dézsának) A romantikus jelzõtáblázat, te amatõr. Romantikát csakis tudományos alapossággal szabad írni. Random jelzõtáblázat.

Na, asszem, ennyi elég. Merthogy ez még tartott egy darabig.

Nincsenek megjegyzések: