szerda, június 16, 2004

Let's talk about the weather. Kedves időjárás, anyádat, azt. Hogy egy rendes, becsületes, pára- és frontmentes napot nem vagy képes produkálni lassan már két hete, az egy dolog. De legalább napfény lenne. (Nincs.) A szórt fényben homályosodom, mint a kristályüveg a számumban, agyilag és látókörileg nagyjából párhuzamosan.

* * *

Hideg és savanyú kávéval leöblített Panadol Extra - az igazi profik választása.

* * *

Ha csípőre rakott kézzel szökdécselek végig a folyosón, az nem azért van, mert jókedvem van, hanem mert megint lecsúszott a gatyám, és nem akar a helyére takarodni az átkozott. Capisce?

* * *

A kis (esetleg) piros tűzőgép neve a "klamper", a bele tölthető kapcsok megnevezése a "skuló". Logisch.

* * *

A folyosón kattogó Gonosz Fénymásoló elképesztő hibaüzenetek leadására képes: olykor jelzi, hogy kifogyott a tárolójából a papír. Valaki ettől a ténytől megijed, és otthagyja szegény Gonosz Fénymásolót, frusztráltan. Tanulhatna már, mert ilyenkor mindig én kell, hogy megetessem azt az ostoba jószágot.

* * *

Misztörendőzán megmutatta a tavaly nyári fényképeit. Bár idén sem Korfura megyek, azért tetszett a környék. A véletlenül odakeveredett diplomaosztós fényképein meg úgy nézett ki, mint aki málenykij robotról (nem nanoszondákról) tért meg.

No, vissza dolgozni.

Nincsenek megjegyzések: