kedd, július 06, 2004

Hörhör. "Tudni azt ugyan semmit se tudok, de sebaj, majd improvizálunk valamit." Könnyen meglehet, hogy ez a magatartás, minden józan belátást tarkón lőve, ismét elhoz nekem egy papírt, ami a világon mit sem ér, de legalább fizettek érte. Persze, az is könnyen meglehet, hogy nem. Mindenesetre vicces.

Amúgy meg több géppuskalövedék csapódjon a gut reaction nevezetű jelenségbe, de akkor ám, amikor én gondolom. (*ka-zslak-ssdügdüg-fwip-tügdügdüg-fwip-fwí-schtlugg-tügdüg*) Szánalmas, szánalmas. Ráadásul ostoba is. Mégis a részem, mint hülyegyerek a Családnak, csak ennek nem lehet keresni egy békés, sine cura pozíciót, hogy abajgassa a pincérlányokat.

Biztos az időjárás, vagy az idiotin-virág szárba szökkenése teszi, de lükeséget dobál azért a környezetem is, szép számmal. Kinek-kinek a magáé, én már csak azt mondom, és mindig ugyanazt mondom. Idővel csökken azoknak a javaslatoknak a száma, amit viszonylag tiszta szívvel ajánlani tudok. Kiöregszem a szakmából, vagy mafasz. És egyre inkább már csak drukkolni tudok, miközben persze hülyén lesek, hogy adott helyzetben mit tennék, mit nem tennék, mit tűrnék és miért rúgnám fel az asztalt. ("...and I do not name names while getting the hell outta here...")

Egy-két fordítási ügyeskedés fűződik az álnevemhez az elmúlt két-három napban, és orvul bevállaltam egy igazi jutalomjátékban való részvételt - olyasvalami ez, amiből kimaradni lehet ugyan, de aki rajong épp, annak ez már bűn lenne. És az 51-est én fordítanám jobban, ez van, nincs vita. (*Srakker ügynök röhög*)

...és egyszer már tényleg megcsináljuk a MUTHAFRAGGA (esetleg még rákerülhet a 18/9/0 statisztika, a szám mezejébe) feliratú futballmezt. (Van még egypár ötlet raktáron, pl. a Dustmote Inquisitors, de az inkább amerikai focimez lenne, meg a Csúnyán nézek, olcsón, ami a gyakorlati elemek megvalósításának hiánya miatt szintén elmaradt.)

...no, megyek felkészülni a következő projektre. Neveztessék mondjuk... Másfélmillió TP Magyarországon-nak.

Nincsenek megjegyzések: